LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 15.12.2022

Rovaniemelle Lapinaukean kortteliin rakentuu uusi, viisikerroksinen senioritalo ikäihmisille. Kokonaisuus toteutetaan käynnissä olevan seniorikohteen viereen. Kohteeseen tulee kaiken kaikkiaan 56 asuntoja sekä yhteisötiloja. Hankkeen toteuttaa FinCap Kiinteistökehitys Oy yhdessä Pallas Rakennus Lappi Oy:n kanssa. Talon toiminnasta vastaa Nonna Group. Kohteen omistaja on Cofinimmo (Brysselin Euronext-pörssi: COFB) ja yhtiön tekemä investointi hankkeeseen on yli 9 miljoonaa euroa.

Uusi seniorikohde on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on vähäinen tai kohtalainen hoidon tarve. Kohteen vieressä on syksyllä toimintansa aloittanut Nonna Napapiiri, jonka kaikki asunnot ovat jo varattuja. Sijainti senioritalolle on loistava, sillä se sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa ja vieressä ovat Revontuli-kauppakeskus sekä samassa korttelissa apteekki.

– Lapinaukealle tuleva Rovaniemen Riistakero on erittäin hieno jatkumo juuri valmistuneelle, syksyllä käynnistyneelle Riistakaltion kohteelle. Toinen hanke samalle alueelle on samalla merkki erittäin onnistuneesta hankekehityksestä. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä tuttujen kumppaneiden kanssa ja päästä käynnistämään uusi projekti verrattain haastavassa markkinatilanteessa, mainitsee FinCap Oy Palvelukiinteistöjen liiketoimintajohtaja Juha Kivimäki.

– On ollut upeaa huomata, kuinka toiminta on lähtenyt Riistakaltion kohteessa käyntiin ja nyt voimme monien iloksi kertoa, että pystymme jatkossa tarjoamaan joustavia ja toiminnallisia palveluja yhä useammalle Rovaniemellä. Tämän mahdollistamisessa keskeistä ovat hyvät yhteistyökumppanit, kasvava tarve sekä asukkailtamme saatu palaute, jonka perusteella muun muassa hanketta lähdettiin toteuttamaan, kuvaa Nora Stenvall Nonna Group Oy:n toimitusjohtaja.

– Cofinimmon toimitusjohtaja Jean-Pierre Hanin: ”Tämän uuden Rovaniemellä käynnissä olevan laajennushankkeen myötä emme ainoastaan osallistu edelleen aktiivisesti terveydenhuollon kiinteistösalkkumme laajentamiseen ja uudistamiseen Suomessa, vaan myös mahdollistamme vuokralaisemme toiminnan laajenemisen heidän aiemmin tänä vuonna tässä samassa kaupungissa onnistuneesti avatun ensimmäisen kohteensa lisäksi.

Uusi senioritalo lähtee rakenteille alkuvuodesta 2023 ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin toukokuussa 2024.


LISÄTIETOJA

Nora Stenvall
Toimitusjohtaja
NONNA Group Oy

040 773 1399

www.nonnalinna.fi
www.nonnanapapiiri.fi
www.nonnakallavesi.fi
# www.nonnalumina.fi
www.nonnagroup.fi