NIMITYKSIÄ

Katri Kaltto valittiin Nonna Groupin
hallinnon asiantuntijaksi 1.6.2022 alkaen.

 

Kaltto tulee osallistumaan toiminnan merkittäviin kehityshankkeisiin Nonna Groupissa. Hallinnon asiantuntijan rooli on monipuolinen yhtiön hallinnon, kehityshankkeiden sekä HR-toimintojen parissa.

Kaltolla on pitkä kaupan alan hallinnon tausta mm. talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä markkinoinnista. Koulutukseltaan hän on tradenomi.

Katri Kaltto sanoo siirtyvänsä erittäin positiivisin odotuksin uudelle toimialalle ja mukaan rakentamaan toimivaa hallinnon kokonaisuutta Nonna Groupille.

Nonna Groupin toimitusjohtaja Nora Stenvall mainitsee Kalton tulevan yhtiöön erityisen tärkeänä kasvuhetkenä. Hallinnon asiantuntijan rooli on tärkeä yhtiön kasvaessa merkittävästi. Kalton monipuolinen osaaminen on omiaan täydentämään yhtiön tarpeita. Stenvall mainitsee olevansa erityisen iloinen, että Nonna Group on saanut näin hyviä ihmisiä mukaan toimintaansa. Siitä ei voi olla kuin innostunut ja samalla nöyrän kiitollinen.

Lisätietoja antavat:

Katri Kaltto
Hallinnon asiantuntija
050 550 8661
katri.kaltto@nonnagroup.fi

Nora Stenvall
Toimitusjohtaja
040 773 13 99
nora.stenvall@nonnagroup.fi

 

Anne Holmberg valittiin Turkuun syyskuussa 2022
rakentuvan, yhteisöllisen palvelutalon, Nonna Linnan johtajaksi.

 

Holmberg tulee vastaamaan Nonna Linnan toiminnasta, taloudesta sekä konseptin kehittämisestä ja palvelulupauksista Nonna Groupin sote-johtajan Saija Toropaisen tiimissä. Toropainen korostaa, että on tärkeää, että Nonna Linnaan löytyi johtaja, joka haluaa tehdä ilolla parasta työtä ikäihmisten parhaaksi. Olemme todella onnellisia, että saimme Annen johtamaan uudenlaista yhteisöllisen asumisen Nonna Linnaa, joka on edelläkävijä Suomessa ikäihmisten palvelutarjonnassa.

Holmberg siirtyy Nonna Groupille Huhtihovi Oy:ltä palvelujohtajan tehtävästä, ja sitä ennen hän on työskennellyt pitkään mm. TSVA Palvelut Oy:llä johtavana hoitotyön esimiehenä ja yksiköiden johtajana. Holmbergillä on paljon kokemusta uusien hoivayksiköiden käynnistämisistä.

Koulutukseltaan Holmberg on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja hänellä on yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä erikoistumisopinnot esimiestyöstä (AMK). Työkokemusta hänellä on vanhustyönjohtamisesta 15 vuotta. Holmbergin aikaisemmin johtama palvelutalo sai Eeva ja Lauri Kankaan ”Hyvän hoitotyön”-kunniamaininnan vuonna 2021 ja hänen johtama henkilöstö on päässyt ehdolle myös parhaaksi vanhustyön työyhteisöksi vuonna 2020.

Anne Holmberg iloitsee, että NONNA Group toi Turkuun, aidosti yhteisöllisen, tuetun asumisen palvelutalon. Holmberg mainitsee, että NONNA Linna hakeutuu Turun kaupungin palvelusetelituottajaksi mm. kotihoitoon ja uuteen ikääntyneiden yhteisöllisen palveluasumisen palveluseteliin.

Nonna Groupin toimitusjohtaja Nora Stenvall toivottaa Anne Holmbergin lämpimästi tervetulleeksi mukaan rakentamaan yhtiön kasvutarinaa. Nora mainitsee, että Annessa korostuu vankka henkilöstöjohtamisen kokemus, joka on Nonnalle ensiarvoisen tärkeää. Annessa yhdistyy myös liike-elämän sekä sote-alan tuntemus, joka on tällaisessa merkittävässä roolissa erinomainen asia.

 

Lisätietoja antavat:

Anne Holmberg
johtaja, Nonna Linna
anne.holmberg@nonnalinna.fi

Saija Toropainen
sote-johtaja
050 550 8662
saija.toropainen@nonnagroup.fi