NIMITYKSIÄ

Nonna Kallavesi saa arvopohjaisen johtajan Minna Okkosesta 

 

Kotimaisuus, mahdollistava yhteisötoiminta sekä uudenlaiset ideat muissa Nonna-taloissa saivat Minna Okkosen ajattelemaan, että tuossa on yritys, jonka kanssa haluan tehdä uudenlaista yhteisöllistä asumista ikäihmisille Kuopiossa.  

Okkosen huomio heräsi Nonna Kallavedestä jo kesällä Wanhassa Satamassa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa Nonna Groupin perustajia oli kertomassa ajatuksiaan uudesta ikäihmisten asumisesta. Okkosta ihastutti myös ajatus, kuinka Turun Nonna Linnassa oli rohkeasti yhdistetty ikäihmisten palveluasuminen ja opiskelijat saman katon alle sekä samanaikaisesti mahdollistettu sukupolvien kohtaaminen ja rinnakkain eläminen.  

Okkonen haluaa, että Nonna Kallavedestä tulee muiden Nonna-talojen tapaan vahvasti asukkaidensa näköinen ja odottaa jo innostuneena, mitä kaikkea asukkaat toivovat yhteisötoiminnalta. Taloissa asukkaille halutaan mahdollistaa heidän näköisensä arki.  

Minna Okkonen on koulutukseltaan terveydenhoitaja YAMK ja hänellä on vahva kokemus sote-alan johtotehtävissä yli 10 vuoden ajalta.  

Vahvuudekseen johtajan tehtävässä Okkonen kokee yrittäjähenkisen asenteen, yhteistyötaidot asukkaiden, läheisten ja hyvinvointialueiden kanssa sekä henkilöstöjohtamiskokemuksen erilaisista palvelukodeista. Okkonen voi todeta kokemuksensa perusteella, että ikäihmisten palveluissa työskentely on antoisaa. Päivittäin voi oppia kuuntelemalla viisaampia.  

Nonna Kallavedessä on tällä hetkellä menossa työntekijöiden rekrytointi. Okkonen kertoo ilahtuneena, että hyvällä asenteella ja ammattitaidolla olevia sote-alan ammattilaisia on hakeutunut runsaasti avoimiin tehtäviin. 

Nonna Groupin sote-johtaja Saija Mustonen on ollut vaikuttunut Minna Okkosen osaamisesta, asenteesta ja johtamistaidoista heti ensi tapaamisesta lähtien. Suuren vaikutuksen teki myös Okkosen hersyvä nauru ja halu tehdä parasta ikäihmisten yhteisöllistä asumista.  

NONNA Kallavesi
Aallonmurtajankatu 3 –  5
70100 KUOPIO

 

Minna Okkonen 
johtaja , terveydenhoitaja YAMK
NONNA Kallavesi 
minna.okkonen@nonnakallavesi.fi 
+358 50 5385474 
www.nonnakallavesi.fi