NIMITYKSIÄ

Nonna Group Oy:n Oulun Nonna-talon johtajaksi on valittu Pauliina Pitkänen.

 

Oulun Nonna Lumina on ikäihmisten yhteisöllinen palvelutalo aivan kaupungin ydinkeskustassa. Talo avaa ovensa asukkaille joulukuussa.

Pauliina Pitkäsellä on laaja kokemus kotiin tuotettavien palveluiden johtamisesta Pohjois-Suomessa. Pitkänen aloittaa uudessa tehtävässään 1.11.2023. Pauliina Pitkänen on toiminut pitkään yksityisen kotiin tuotettavia hoivapalveluita tarjoavan yrityksen aluepäällikkönä Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella vastaten kotisairaanhoidon, kotihoidon, kotipalvelun ja kotisiivouksen sekä hengityshalvauspotilaiden hoidon tuottamisesta sadoille asiakkaille eri puolilla Pohjois-Suomea. Hänellä on vahva kokemus erilaisista osaajista koostuvien tiimien johtamisesta sote-alalla. Vahvuudeksi johtajan tehtävään Pitkänen kokee ihmisläheisen luonteen ja monipuolisen käytännönkokemuksen ikäihmisille kotiin tuotettavista laadukkaista palveluista.

Pauliina Pitkänen on innostunut Nonna Groupin ikäihmisille suunnatusta yhteisöllisen asumisen palvelukonseptista. Oulussa väestökehitys huomioiden juuri Nonna -talon kaltaiselle palvelutarjonnalle on selkeästi tilausta. Pitkänen haluaa antaa osaamisensa ja työkokemuksensa ikäihmisten asumista ja palveluita tukevaan toimintaan. On tärkeää turvata laadukas, aktiivinen ja onnellinen elämä jokaiselle Nonna Luminan asukkaalle. Ikäihmiset ovat ansainneet heitä kunnioittavat ja arvostavat sekä heidän toimintakykyään tukevat ja kehittävät asumisolosuhteet.

Nonna Groupin sote-johtaja Saija Mustonen ilahtuneena toivottaa Pauliina Pitkäsen tervetulleeksi Nonna Groupin neljännen talon kippariksi. ”Valinta oli todella helppo, sillä olen saanut työskennellä ja toimia samoissa yrityksissä vuodesta 2010 alkaen. Olen ollut vakuuttunut Pauliinan ammattitaidosta ja innostuksesta johtaa kotiin vietäviä palveluita menestyksekkäästi. Pauliinalla on aina myös aikaa kuunnella asiakkaita ja henkilöstöä sekä häneen on helppo lähestyä” kertoo Mustonen.

NONNA Lumina
Kauppurienkatu 23
90100 OULU

Pauliina Pitkänen
pauliina.pitkanen@nonnalumina.fi 
+ 358 50 361 9356
www.nonnalumina.fi