UUDENLAISIA ASUMISRATKAISUJA IKÄIHMISILLE

UPEITA KOHTEITA YMPÄRI SUOMEA

NONNA Groupille valmistui vuoden 2022 aikana ensimmäiset kohteet Rovaniemelle sekä Turkuun. Turun kohde sijaitsee Linnanfältin alueella, lähellä Aurajoen rantaa. Kyseinen alue on Suomen puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Rovaniemen kohde sijaitsee Lapinaukealla aivan ydinkeskustassa palveluiden välittömässä läheisyydessä. Rovaniemen Nonna-talon suuren suosion vuoksi uusi kohde on rakentumassa aivan nykyisen Nonna Napapiirin tuntumaan. Helmikuun alussa 2023 Nonna Groupin Kuopion kohde avasi myös ovensa. Nonna Kallavesi
valmistui upeisiin järvimaisemiin Maljalahden alueelle.

Tulevia kohteitamme ovat Ouluun rakentumassa oleva, upea keskustakokonaisuus, joka tulee aivan kauppakeskus Valkean tuntumaan. Kohde valmistuu vuodenvaihteessa 2023-2024.  Vuonna 2024 rakentuu kohde myös Tampereelle.
Tämän jälkeen pääsemme toivottavasti käynnistämään toiminnan myös pääkaupunkiseudulla.

Klikkaa alla olevista logoista niin pääset tutustumaan palvelutaloihin paremmin. 

Rovaniemen Nonna-talo on viisikerroksinen, moderni kerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella sijainnilla aivan Korundin, Revontulikeskuksen ja Kauppatorin kupeessa. Alueena Lapinaukea on vireä ja vihreä. Nurkan takana on uimahalli Vesihiisi.

Kuopion Nonna-talo sijaitsee upealla paikalla aivan Kallaveden rannalla, lyhyen matkan päästä keskustan palveluista. Asunnoista avautuu ihana järvimaisema kaikkina vuodenaikoina. 

Turun Nonna Linna on ekologisesti rakennettu, kolmikerroksinen, moderni puukerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella sijainnilla aivan Turun Linnan,  Aurajoen rannan ja Merimuseon läheisyydessä. Nonna Linnassa on panostettu hyvään rakentamiseen ja puhtaaseen sisäilmaan, joka tutkitusti lisää terveysvaikutuksia.

Ouluun tuleva uusi Nonna-talo valmistuu Oulun ydinkeskustaan loppuvuodesta 2023.  Nonna Luminan sijainti on mitä mainioin. Kaikki palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä. Keskustan viihtyisät puistot ovat kuin pihaasi, alueen monet kahvilat ja ravintolat keittiösi, ja teatterit ja museot olohuoneesi jatketta – koko Oulu palveluineen oman kotisi läheisyydessä. 

Kuvagalleria valmistuneista taloista

Klikkaa kuvaa isommaksi

ASUMINEN NONNA-TALOISSA

Jokainen ikäihminen ansaitsee arvokkaan ja onnellisen vanhuuden

  • Haluamme, että Nonna-taloissa viihdytään ja voidaan hyvin kauniissa miljöössä

  • Kaikki kohteet sijaitsevat erinomaisilla paikoilla, lähellä vettä tai puistomaisessa ympäristössä – kuitenkin usein keskellä kaupunkia kaikkien saavutettavissa

  • Avainsana on yhteisöllisyys

  • Nonna-taloissa kukaan ei joudu olemaan yksin

  • Panostamme yhteisiin, viihtyisiin ja toimiviin tilaratkaisuihin sekä runsaaseen palveluntarjontaan yhteisen tekemisen osalta

  • Talot ovat sisustettu hyvällä maulla ja tyylillä

  • Kaikessa on huomioitu muisti- ja aistisairaat asukkaamme, joten heillä on turvallista liikkua ja asua taloissa

  • Nonna-talot tarjoavat lämpöä, välittämistä ja kohtaamisia aamusta iltaan

  • Asuminen Nonna-taloissa siirtää tai jopa poistaa ikäihmisen laitoshoidon tarpeen

Pysyvä, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö

takaa asukkaidemme hyvinvoinnin.