UUDENLAISIA ASUMISRATKAISUJA IKÄIHMISILLE

UPEITA KOHTEITA YMPÄRI SUOMEA

 

NONNA Groupille valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä useita asuntokokonaisuuksia valtakunnallisesti.
Ensimmäiset kohteemme valmistuvat Turkuun, Kuopioon ja Rovaniemelle. Varaa oma asuntosi jo nyt!  Turun kohde rakennetaan Linnanfältin alueelle lähelle Aurajoen rantaa. Kyseinen alue on Suomen puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Kuopion kohde tulee upeisiin järvimaisemiin Kallaveden rannalle.  Rovaniemen kohde on rakentumassa aivan ydinkeskustaan. Myös Ouluun ja pääkaupunkiseudulle on tulossa Nonna-talot lähivuosina. Tavoitteena on seuraavan kuuden vuoden aikana toimia kymmenellä eri paikkakunnalla.

Klikkaa alla olevista logoista niin pääset tutustumaan palvelutaloihin paremmin. 
Asunnoista on kova kysyntä, ole nopea – kannattaa varata omasi jo nyt!

Turkuun tuleva Nonna Linna on ekologisesti rakennettu, kolmikerroksinen, moderni puukerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella sijainnilla aivan Turun Linnan,  Aurajoen rannan ja Merimuseon läheisyydessä. Nonna Linnassa panostetaan hyvään rakentamiseen ja puhtaaseen sisäilmaan, joka tutkitusti lisää terveysvaikutuksia.

Rovaniemelle valmistuva Nonna-talo on viisikerroksinen, moderni kerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella sijainnilla aivan Korundin, Revontulikeskuksen ja Kauppatorin kupeessa. Alueena Lapinaukea on vireä ja vihreä. Nurkan takana on uimahalli Vesihiisi.

Kuopioon rakennettava Nonna-talo tulee sijaitsemaan uskomattoman upealla paikalla aivan Kallaveden rannalla, lyhyen matkan päästä keskustan palveluista. Asunnoista avautuu ihana järvimaisema kaikkina vuodenaikoina. 

 

ASUMINEN NONNA-TALOISSA

 

Jokainen ikäihminen ansaitsee arvokkaan ja onnellisen vanhuuden.

  • Haluamme, että Nonna-taloissa viihdytään ja voidaan hyvin kauniissa miljöössä.
  • Kaikki talomme tulevat sijaitsemaan erinomaisilla paikoilla, lähellä vettä tai puistomaisessa ympäristössä – kuitenkin usein keskellä kaupunkia kaikkien saavutettavissa.
  • Avainsana on yhteisöllisyys.
  • Nonna-taloissa kukaan ei joudu olemaan yksin.
  • Siksi panostamme yhteisiin, viihtyisiin ja toimiviin tilaratkaisuihin sekä runsaaseen palveluntarjontaan yhteisen tekemisen osalta.
  • Talomme sisustetaan hyvällä maulla ja tyylillä.
  • Olemme huomioineet kaikessa muisti- ja aistisairaat asukkaamme, joten heillä on turvallista liikkua ja asua taloissa.
  • Tarjoamme aitoa lämpöä, välittämistä ja kohtaamisia aamusta iltaan.
  • Asuminen Nonna-taloissa siirtää tai jopa poistaa ikäihmisen laitoshoidon tarpeen.

Kiinnostaako sinua Nonna-talot?

Ota yhteyttä

Saija Toropainen
Sote-johtaja
saija.toropainen@nonnagroup.fi

050 550 8662