NIMITYKSIÄ

Anne Holmberg valittiin Turkuun syyskuussa 2022
rakentuvan, yhteisöllisen palvelutalon, Nonna Linnan johtajaksi.

 

Holmberg tulee vastaamaan Nonna Linnan toiminnasta, taloudesta sekä konseptin kehittämisestä ja palvelulupauksista Nonna Groupin sote-johtajan Saija Toropaisen tiimissä. Toropainen korostaa, että on tärkeää, että Nonna Linnaan löytyi johtaja, joka haluaa tehdä ilolla parasta työtä ikäihmisten parhaaksi. Olemme todella onnellisia, että saimme Annen johtamaan uudenlaista yhteisöllisen asumisen Nonna Linnaa, joka on edelläkävijä Suomessa ikäihmisten palvelutarjonnassa.

Holmberg siirtyy Nonna Groupille Huhtihovi Oy:ltä palvelujohtajan tehtävästä, ja sitä ennen hän on työskennellyt pitkään mm. TSVA Palvelut Oy:llä johtavana hoitotyön esimiehenä ja yksiköiden johtajana. Holmbergillä on paljon kokemusta uusien hoivayksiköiden käynnistämisistä.

Koulutukseltaan Holmberg on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja hänellä on yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä erikoistumisopinnot esimiestyöstä (AMK). Työkokemusta hänellä on vanhustyönjohtamisesta 15 vuotta. Holmbergin aikaisemmin johtama palvelutalo sai Eeva ja Lauri Kankaan ”Hyvän hoitotyön”-kunniamaininnan vuonna 2021 ja hänen johtama henkilöstö on päässyt ehdolle myös parhaaksi vanhustyön työyhteisöksi vuonna 2020.

Anne Holmberg iloitsee, että NONNA Group toi Turkuun, aidosti yhteisöllisen, tuetun asumisen palvelutalon. Holmberg mainitsee, että NONNA Linna hakeutuu Turun kaupungin palvelusetelituottajaksi mm. kotihoitoon ja uuteen ikääntyneiden yhteisöllisen palveluasumisen palveluseteliin.

Nonna Groupin toimitusjohtaja Nora Stenvall toivottaa Anne Holmbergin lämpimästi tervetulleeksi mukaan rakentamaan yhtiön kasvutarinaa. Nora mainitsee, että Annessa korostuu vankka henkilöstöjohtamisen kokemus, joka on Nonnalle ensiarvoisen tärkeää. Annessa yhdistyy myös liike-elämän sekä sote-alan tuntemus, joka on tällaisessa merkittävässä roolissa erinomainen asia.

 

Lisätietoja antavat:

Anne Holmberg
johtaja, Nonna Linna
anne.holmberg@nonnalinna.fi

Saija Mustonen
sote-johtaja
050 550 8662
saija.toropainen@nonnagroup.fi